Demà a les 8 del matí tots a ‘piular’ que volem els serveis de Google en català: #GoogleEnCatalà.

Diferents entitats, personalitats i particulars que defensem que la llengua catalana ha de ser-hi present a internet, han iniciat una campanya per demanar que ens ofereixin els serveis de Google en català. Per conscienciar a la ciutadania que volem la nostra llengua present en tots els serveis que ofereix Google, demà divendres 22 de juliol a les vuit del matí tots hem de fer una piulada amb l’etiqueta #GoogleEnCatalà.

Volem el cercador de Google, els serveis de Google News, Google Assistant, l’assistent de veu del Google Maps i el Google Nest en català. I també volem que les cerques surtin en català.

La Generalitat de Catalunya ha enviat una carta a Google que s’emmarca dins la campanya ‘Hola Català’ en la que reclamen que tots els productes que ofereix la companyia tinguin la presència del català i se’ls convida a fer servir l’eina AINA que ja ha aconseguit un milió de veus gravades en català. Aina es va crear per obtenir una base de dades de veus perquè les utilitzin els assistents Alexa o Siri.

Animeu-vos a participar en aquesta reivindicació en defensa de la nostra llengua. Demà a les vuit del matí tots a piular #GoogleEnCatalà. Entre tots i totes ho farem possible. Som-hi!

Notícies relacionades (16/02/2022)

https://www.magradacatalunya.cat/2022/02/16/projecte-aina-perque-alexa-parli-catala/

Tags: En català, Google

Notícies semblants: