Mor la ‘cantaora’ catalana de flamenc Thais Hernández.


La ‘cantaora‘ de flamenc Thais Hernández ens va deixar ahir amb tan sols trenta-cinc anys, a causa d’un càncer amb el qual duia lluitant des de fa temps. Ella mateixa a principis d’aquest any ho anunciava dient que continuaria lluitant contra aquesta terrible malaltia, malauradament no ha pogut vèncer.

La Thaix va néixer a Sant Boi de Llobregat i es va criar a Castelldefels. De ben joveneta va començar a cantar flamenc participant en diferents espectacles d’aquest gènere musical. En la seva curta trajectòria professional, tan sols hem pogut gaudir de la seva veu quinze anys, va actuar en escenaris tan importants com el Palau de la Música, el Liceu o el Palau Sant Jordi. Va treballar amb molts artistes de la música flamenca, com Juan Gómez ‘El Chicuelo‘ o el grup ‘Sabor de Gràcia’.

A més de cantar, la Thais es dedicava a la docència, impartint classes a l’Institut Flamenc de Barcelona. Aquest mes de desembre ha estat terrible pel que fa a la mort de joves artistes catalanes, primer va ser Itzíar Castro, la va seguir Daniela Costa i ara la Thais Hernández.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics de la Thais Henández. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: Morts, Thais Hernandez

Notícies semblants: