Els texans ‘tacats’ d’orina que s’han fet virals a les xarxes


Darrerament, ja ens hem acostumat a veure com les grans marques de la moda criden l’atenció amb productes d’allò més estranys, com quan Balenciaga va treure unes sabates similars als crocs a un preu de 900 euros o la plataforma de venda en línia Farfetch que va posar a la venda unes polseres semblants a una brida a un preu de més de 500 euros. Ara ha estat la marca anglesa Jordaluca qui ha tret uns texans ‘tacats’ d’orina a un preu inicial de 756 euros i després rebaixats fins a 500 euros. Malgrat el preu, ràpidament s’han esgotat.

La firma Jordanluca els va presentar amb la seva col·lecció de tardor i hivern del 2023 en la Setmana de la Moda de Milà. Llavors no van cridar tant l’atenció com ara que s’han fet virals a les xarxes socials i que han fet que s’esgotessin. Lògicament, no és una taca d’orina sinó una simple simulació, però vosaltres us compraríeu uns texans així encara que el preu fos més assequible?

Esperem que no proliferi aquesta moda i comencem a veure gent pel carrer amb els pantalons tacats. L’any 2022 una marca, per promocionar les seves salses, va treure una col·lecció de roba amb peces que ja venen amb una taca, una taca incorporada de fàbrica.

 

Tags: orina, tacats, Texans

Notícies semblants: