Ingredients:
- Cinc pits de pollastre
- Formatge en crema
- Orenga
- Una ceba
- Un pebrot vermell
- Un carabassó petit
- Una albergínia petita
- Sis tomàquets xerri
- Unes quantes olives negres
- 1/2 got petit de conyac
- 100 ml de nata per cuinar
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Obrim els pits de pollastres o que ens ho facin a la botiga, per la meitat com per fer un llibret. Estenem el pit, salpebrem i l’untem amb formatge crema, espolsem una mica d’orenga, els enrotllem i perquè no s’obrin els hi clavem un escuradents.
En una safata apta pel forn amb una mica d’oli saltem les verdures, primer la ceba tallada a arets finets, quan comenci a agafar color afegim el pebrot vermell tallat petit, l’albergínia a quadradets petits i el carabassó a rodanxes, salpebrem i deixem coure al forn uns 10 minuts.
En una paella o planxa amb molt poc oli, marquem els pits de pollastre, només que agafin color. Quan les verdures estiguin fetes afegim el conyac i famegem, quan s’hagi evaporat l’alcohol, posem la nata, sacsegem la safata i incorporem els pits de pollastre, els tomàquets xerri i unes olives. Deixem coure uns 15 minuts amb el forn a 200 graus.