Video de la presentació oficial de Mortimer, la mascota d’Horrorland, el Scream Park més gran del Sud d’Europa.


4
81 shares, 4 points

Aquest matí Horrorland ha fet la presentació oficial de la seva mascota: Mortimer. En paraules d’en David Moreno, un dels creadors del parc, és un homenatge als parcs temàtics i com no, al seu referent més important: Disney. Walt Disney quan va crear Mickey Mouse no el va batejar com Mickey; li va dir Mortimer però la seva dona li va dir que no era un nom molt comercial ni atractiu pels nens, així que va decidir canviar-ho. Els creadors d’Horrorland han volgut retre un homenatge a Disney batejant la seva mascota amb el nom de Mortimer.

Mortimer amb els creadors del parc David Moreno, Cristina Raya, Sílvia Mosella i Climent Vila.

Video de la presentació oficial de la Mascota d’Horroland: Mortimer

 


T'agrada? Compartiex-ho!

4
81 shares, 4 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
3
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada