AliExpress obrirà una botiga física a Barcelona


0
2 shares
Botiga AliExpres Madrid – Foto: Europapress

AliExpress, el gegant xinès de comerç per internet i el principal competidor de l’americana Amazon, obrirà una botiga física a Barcelona. Fa dies que la notícia ja havia saltat als mitjans de comunicació, però quedava una incògnita per resoldre, la ubicació.

Avui hem conegut que AliExpres ha decidit instal·lar-se en un local de 700 m² al centre comercial Finestrelles d’Esplugues de Llobregat. Amb aquesta serà la segona botiga que la multinacional xinesa tindrà a l’Estat espanyol i la primera en Catalunya. El passat mes d’agost va obrir al centre comercial Xanadú de Madrid.

Centre Comercial Finestrelles a Esplugues de Llobregat

El pròxim 11 de novembre, dia què AliExpress celebra la gran festa anual amb grans descomptes en els seus productes, és el dia triat per obrir la seva botiga Aliexpress Plaza a Barcelona,  on de moment tan sols trobarem venedors espanyols, per poder oferir una entrega més ràpida i un servei post venda de millor qualitat.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
2 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada