En quina fase està la discoteca OPIUM de Barcelona?


-1
-1 points

La discoteca OPIUM de la Vila Olímpica de Barcelona, ha fet esclatar les xarxes socials aquest cap de setmana, amb la festa que van celebrar el dissabte a la nit.

Malgrat que s’havia sol·licitat permís per fer una festa a la terrassa i que el local va establir unes normes de seguretat per evitar el contagi del Coronavirus, en totes les imatges que la gent ha penjat a les xarxes socials, es pot veure que no s’han complert. 

Per assistir a la festa s’havia de fer la reserva de taula i totes estaven situades de forma que respectaven la distància de seguretat i amb un màxim de 10 persones per taula, però amb el pas de la nit, els grups es van anar barrejant, com si no estiguéssim travessant una pandèmia que només a Catalunya, ha causat més de 5.000 morts.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
-1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
8
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.