CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Carxofes amb pernil

Carxofes amb pernil

Ingredients:

  • Kgde carxofes
  • 100 grsde pernil ibèric
  • Una ceba
  • Dos grans d’all
  • Un got de vi blanc
  • Una llimona
  • Julivert
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Netejar les carxofes, traient-los els fulls de fora i deixant només el cor de la carxofa. Perquè no s’oxidin, deixar-les amb aigua amb llimona i uns fulls de julivert.

En una olla amb aigua i sal, bullim les carxofes uns 15 minuts, fins que siguin toves. Les traiem i reservem.

En una paella fem un sofregit amb la ceba i els alls, tallat ben petit. Quan estigui daurada, posem el got de vi blanc i deixem que redueixi.

Afegim les carxofes i el pernil i deixem coure uns cinc minuts més.

Tags: , ,

Notícies semblants: