Recepta de Cuina, Com es fa – Tàrtar de salmó i alvocat


9
1.5k shares, 9 points

Tàrtar de salmó i alvocat

Ingredients:

 • 300 grsde salmó fresc
 • Un alvocat
 • 1/2 ceba
 • El suc de 1/2 llimona
 • Una culleradeta de vinagre blanc
 • Dues culleradetes de salsa de soja
 • Una culleradeta de mostassa
 • 1/2 culleradeta de wasabi
 • Cinc cullerades d’oli d’oliva verge extra
 • Sal i pebre negre
 • Brots germinats
 • Llima, llimona i mores per decorar el plat

Preparació:

El primer que hem de fer és marinar el salmó. Piquem la ceba ben petita i la posem en un bol amb el vinagre, la soja, la llimona, el wasabi, la mostassa, tres cullerades petites d’oli i un polsim de sal. Ho barregem tot bé i afegim el salmó tallat a daus petits. Deixem reposar a la nevera unes dues hores.

Tallem l’alvocat per la meitat, li traiem l’os, el pelem i el tallem a daus petits.

Posem l’alvocat en un altre bol i afegim una mica d’oli d’oliva, sal i pebre.

Per muntar el plat, amb ajuda d’un motlle, posem una primera capa d’un dit aproximadament, d’alvocat, el salmó al damunt amb una capa molt més gran, el doble o triple que d’alvocat i per sobre posem els brots germinats.

Amanim amb una mica d’oli d’oliva verge extra pel damunt.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

9
1.5k shares, 9 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
27
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
4
Em diverteix
M'agrada M'agrada
15
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
3
M'interesa
Em fascina Em fascina
4
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.