CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Tàrtar de salmó i alvocat

Tàrtar de salmó i alvocat

Ingredients:

  • 300 grsde salmó fresc
  • Un alvocat
  • 1/2 ceba
  • El suc de 1/2 llimona
  • Una culleradeta de vinagre blanc
  • Dues culleradetes de salsa de soja
  • Una culleradeta de mostassa
  • 1/2 culleradeta de wasabi
  • Cinc cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre negre
  • Brots germinats
  • Llima, llimona i mores per decorar el plat

Preparació:

El primer que hem de fer és marinar el salmó. Piquem la ceba ben petita i la posem en un bol amb el vinagre, la soja, la llimona, el wasabi, la mostassa, tres cullerades petites d’oli i un polsim de sal. Ho barregem tot bé i afegim el salmó tallat a daus petits. Deixem reposar a la nevera unes dues hores.

Tallem l’alvocat per la meitat, li traiem l’os, el pelem i el tallem a daus petits.

Posem l’alvocat en un altre bol i afegim una mica d’oli d’oliva, sal i pebre.

Per muntar el plat, amb ajuda d’un motlle, posem una primera capa d’un dit aproximadament, d’alvocat, el salmó al damunt amb una capa molt més gran, el doble o triple que d’alvocat i per sobre posem els brots germinats.

Amanim amb una mica d’oli d’oliva verge extra pel damunt.

 

Tags: PEIX, salmó, Tàrtar

Notícies semblants: