La botiga més antiga de Catalunya – Tarragona


4
14.6k shares, 4 points

La botiga més antiga de Catalunya és l’Antiga Casa Corderet, una cereria situada al carrer de la merceria de Tarragona.

Va obrir les seves portes el 17 de setembre de 1751, més de 267 anys d’història.  Fins ara es pensava que era la segona, però s’ha trobat una documentació que fa creure que realment va ser l’any 1631 quan es va inaugurar.

Al llarg de tots aquests anys ha passat per diferents propietaris i per sobreviure a les moltes crisis i guerres de la seva història, s’ha vist obligada a diversificar la seva oferta de productes, inclòs va arribar a vendre queviures.

Per fi va tornar a les seves arrels, l’elaboració de candeles de cera i de sabons, tot fabricat artesanalment com ho feien fa quasi 400 anys, amb les receptes originals de la família Corderet.


T'agrada? Compartiex-ho!

4
14.6k shares, 4 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
58
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
40
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
9
M'interesa
Em fascina Em fascina
12
Em fascina

6 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. La investigació també va aconseguir recuperar l’anell que el lladre havia sostret a la treballadora de la benzinera i que el detingut havia venut en una botiga de compravenda de Tarragona.

  2. Disculpeu però la benzina de 98 octans no val absolutament per res per vehicles que no estan preparats electrònica i mecànicament (pel recorregut dels pistons). Això el que vol dir és que no notaràs cap canvi, a part de pagar més, si el teu cotxe està dissenyat per funcionar amb 95. El gasoil és una altra història, que també en podríem parlar, però que efectivament si que el “car” porta una sèrie d’aditius, a més d’estar una mica més refinat, que millora la conservació del motor. Respecte a les prestacions que anuncien sobre el kilometratge extra per dipòsit, és cert que en fas més, ara bé, tant com per pagar la diferència no ho sé. Personalment, m’agrada cada dos dipòsits de gasoil omplir un amb el “car” per fer net. En contra, el motor fa una mica més de soroll. Salutacions .

  3. Caldría protegir les empreses antigues. Es protegeixen les de recien creació, que em sembla molt bé, però s’obliden les que tenen dificultats.