CIUTATS

La botiga més antiga de Catalunya – Tarragona

La botiga més antiga de Catalunya és l’Antiga Casa Corderet, una cereria situada al carrer de la merceria de Tarragona.

Va obrir les seves portes el 17 de setembre de 1751, més de 267 anys d’història.  Fins ara es pensava que era la segona, però s’ha trobat una documentació que fa creure que realment va ser l’any 1631 quan es va inaugurar.

Al llarg de tots aquests anys ha passat per diferents propietaris i per sobreviure a les moltes crisis i guerres de la seva història, s’ha vist obligada a diversificar la seva oferta de productes, inclòs va arribar a vendre queviures.

Per fi va tornar a les seves arrels, l’elaboració de candeles de cera i de sabons, tot fabricat artesanalment com ho feien fa quasi 400 anys, amb les receptes originals de la família Corderet.

Tags: Cera

Notícies semblants: