Ja heu vist el vídeo d’en Gerard Piqué promocionant Catalunya? – Acceptes el Repte?


48
18.9k shares, 48 points

L’Agencia Catalana de Turisme (ACT) de la Generalitat, dins la seva campanya per promocionar el turisme a Catalunya ha creat un vídeo amb el millor protagonista per promocionar el nostre país, el jugador del Barça, Gerard Piqué.

El vídeo ha tingut gran acceptació entre la gent, però des del moment en què el mateix jugador blaugrana va començar a difondre’l per les xarxes, encara ha tingut més, en tan sols sis dies des de la seva publicació a Twitter ha tingut més de 200.000 reproduccions i en tan sols 1/2 hora publicat a Facebook, 10.000 visualitzacions.

Ajudem a fer que es faci viral i tot el món conegui Catalunya de la mà d’un dels millors esportistes internacionals i compromesos amb el país que hem tingut mai.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

48
18.9k shares, 48 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
292
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
7
Em diverteix
M'agrada M'agrada
46
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
6
m'entristeix
M'interesa M'interesa
7
M'interesa
Em fascina Em fascina
91
Em fascina

17 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. Catalunya es una hermosa terra. Som els catalans d’arrels profundes i aquells q la cooneixen, la respectan i es senten aa casaa d’una gran familia amb els seus contrastes, contradiccions i diversatit qui la fem unica i magica.