Ja heu vist el vídeo d’en Gerard Piqué promocionant Catalunya? – Acceptes el Repte?


L’Agencia Catalana de Turisme (ACT) de la Generalitat, dins la seva campanya per promocionar el turisme a Catalunya ha creat un vídeo amb el millor protagonista per promocionar el nostre país, el jugador del Barça, Gerard Piqué.

El vídeo ha tingut gran acceptació entre la gent, però des del moment en què el mateix jugador blaugrana va començar a difondre’l per les xarxes, encara ha tingut més, en tan sols sis dies des de la seva publicació a Twitter ha tingut més de 200.000 reproduccions i en tan sols 1/2 hora publicat a Facebook, 10.000 visualitzacions.

Ajudem a fer que es faci viral i tot el món conegui Catalunya de la mà d’un dels millors esportistes internacionals i compromesos amb el país que hem tingut mai.