CIUTATS

Un nou record per Barcelona – Tercera ciutat d’Europa amb més “hashtags” a Instagram

No podem negar que les xarxes socials i els mòbils ens han canviat la vida a tots en més o menys mesura.

Abans portàvem una càmera de fotos penjada del coll tan sols quan anàvem de vacances o en esdeveniments importants, ara no hi ha dia que no sortim sense el mòbil dotat d’una càmera i fem fotos a qualsevol cosa.

No deixa de ser un avantatge poder immortalitzar tots els moments de la nostra vida, però també té el seu costat dolent i tan macabre com el que hem pogut observar avui a Nova Zelanda. L’autor de l’assalt que ha provocat 40 morts en una mesquita ho ha retransmès en directe per Facebook Live.

La principal xarxa de fotografies és Instagram, on els usuaris comparteixen les seves fotografies i aquí entra Barcelona com a protagonista destacat. És la tercera ciutat d’Europa amb més “hashtags” a la xarxa, per darrere de Londres i París.

Barcelona té més de 46 milions d’imatges amb l’etiqueta #barcelona. El primer monument més fotografiat és la Sagrada Família, amb 1,2 milions, seguida de molt a prop del Camp Nou amb més d’un milió.

Tags: Barcelona

Notícies semblants: