Obre la primera botiga de Trols del món a les Galeries Maldà de Barcelona

El “Reino de Juguetes” ens torna a sorprendre amb una nova botiga a les Galeries Maldà, en aquest cas amb la primera botiga del món dedicada als Trols, aquest petit monstre que té el seu origen en la mitologia escandinava, amb un aspecte lleig i pelut, però simpàtic.

Des del passat divendres 23 d’octubre ja podem visitar la botiga dels Trols a les Galeries més friquis del món, les Galeries Maldà, allà trobarem tot els petits personatges de llegenda que tan populars es van fer als anys vuitanta.

El “Reino de Juguetes” ha volgut inaugurar aquesta nova botiga coincidint amb l’estrena de la nova pel·lícula “Trolls World Tour”, dedicada al món dels Trols. Una nova oferta en aquestes galeries de Barcelona que han sabut reinventar-se i subsistir des que van obrir ara fa setanta-set anys en el llavors ple centre de la ciutat.

Notícies relacionades:

Les Galeries Maldà: de les selectes botigues dels anys 60 al “friquisme” de les actuals.

Barcelona tindrà la primera botiga d’Europa dedicada al món Pokemon

Obre a Barcelona la primera botiga d’Europa inspirada en Willy Wonka i la fàbrica de xocolata.

Tags: Galeries Maldà, Trolls

Notícies semblants: