L’emotiu homenatge a Pau Donés en “Los40 Music Awards”

Un dels premis més importants de la música hispana organitzats per la cadena de ràdio Los 40 principales“, van retre un especial homenatge al cantant Pau Donés, mort el passat mes de juny a causa d’un càncer que patia feia anys.

La gala d’aquest any en la que s’ha premiat a David Bisbal, Maluma, Dua Lipa, Nil Moliner i Aitana que no va poder acudir a recollir el guardó per ser positiu en Coronavirus i estar confinada, ha volgut tenir un record molt especial per Pau Donés atorgant-li el Golden Music Award a títol pòstum per la seva trajectòria, des d’aquella “Flaca” fins a “Eso que tu me das” cantant amb Jarabe de Palo.

El seu amic i cantant de M Clan, Carlos Tarque, va pronunciar unes emotives paraules abans de la seva actuació, interpretant l’última cançó d’en Pau “Eso que tu me das”

“Pau tus canciones eran luzojalá este Golden fuera una máquina del tiempo y nos devolviera los buenos momentos”

En la cerimònia d’aquest any també s’ha volgut donar visibilitat a l’impacte que ha tingut la pandèmia en el sector de la música en directe, però el protagonista principal de la nit ha estat Pau Donés, el cantant barceloní que va saber viure i va saber morir en un dels seus llocs preferits i un dels pobles més bonics de Catalunya, Bagergue.

Notícies relacionades:

Mor el cantant Pau Donés  (09/06/2020)

Va existir “La Flaca” d’en Pau Donés? – Qui era aquesta misteriosa dona? (10/06/2020)

Jordi Évole fa un documental de la seva darrera visita a Pau Donés (31/07/02020)

Vols escoltar en Pau Donés cantant en català? (11/06/2020)

 

Tags: Pau Donés

Notícies semblants: