Recepta de Cuina, Com es fa – Xips de carxofes al forn amb cruixent de pernil


6
6 points

Ingredients:

– Quatre o cinc carxofes
– 50 grams de pernil ibèric
– Llimona
– Julivert
– Sal i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Pelem les carxofes i tallem la tija ran de les fulles, retirem les fulles més superficials i les tallem per la meitat, a continuació les anem tallant a làmines finetes i les posem en un bol amb aigua, llimona i unes fulles de julivert, perquè no s’oxidin.

Escorrem les carxofes, les eixuguem amb paper de cuina i les col·loquem sense amuntegar en una safata de forn coberta amb paper sulfurat. Les ruixem amb una mica d’oli, les fiquem al forn, preescalfat entre 200°-220° i les deixem coure entre 15 i 20 minuts.

Per fer el cruixent de pernil, en una altra safata o reixa de forn posem paper sulfurat i les làmines de pernil al damunt. Ho posem a la part de dalt del forn perquè el gratinador vagi consumint el greix del pernil i ens quedi cruixent.

Un cop acabat servim les carxofes afegint una mica de sal i el pernil esmicolat a trossets.


T'agrada? Compartiex-ho!

6
6 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
16
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
9
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
4
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.