Eduard Pujol readmès a JxCat perquè no s’ha presentat cap denuncia per presumpte assetjament sexual.

Al mes d’octubre de l’any passat el llavors diputat del Parlament de Catalunya, Eduard Pujol va abandonar el seu escó i el partit JxCat el va suspendre cautelarment de militància, per un presumpte cas d’assetjament sexual arran de la denúncia que van fer dues dones al partit.

Ara JxCat ha restituït a Eduard Pujol com a militant, ja que després de vuit mesos, cap de les dues dones que van presentar denúncia al partit ho han fet davant la justícia ordinària, que és on s’han de dirimir aquests casos. Va ser el mateix Jordi Sánchez com a president del partit qui li va demanar perdó a l’exdiputat i ho va fer saber a la premsa.

Jordi Sánchez va dir en la roda de premsa que la informació que els va arribar en el seu moment justificava la suspensió de militància, però era incompleta i en aquestes darreres setmanes han estat estudiant el tema i han decidit corregir la mesura que havien pres. Jordi Sánchez també reconeix que el mal ja està fet en la persona d’Eduard Pujol, però d’aquest cas s’han d’extreure “lliçons” per marcar un protocol per casos d’assetjament sexual.

Després de demanar disculpes públiques a Eduard Pujol, Jordi Sánchez va dir “No hi ha hagut cap denúncia per la via judicial, que és on s’han de dirimir aquestes qüestions”. El que sí que ha presentat una querella contra les dues dones per injúries, calumnies i amenaces ha estat Eduard Pujol.

Notícies relacionades:

Eduard Pujol apartat de JxCat per un possible cas d’assetjament sexual (26.10.2020) 

Eduard Pujol emet un vídeo on nega les acusacions d’assetjament sexual (03.11.2020)

Tags: Eduard Pujol

Notícies semblants: