Alerta alimentària per un formatge fresc venut a Catalunya

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària ha alertat de la retirada d’un formatge fresc de vaca que s’elaborava en un establiment no autoritzat i sense registre sanitari. Es tracta del formatge llatí que es comercialitzen sota les denominacions: Mi patria, la Granja latina i Latino Costeño, de les marques Saresan i Formatges Coquem que es distribuïen a Catalunya, València, les Illes Balears, Múrcia i Madrid.

Arran d’una inspecció es va poder comprovar que malgrat que l’establiment havia estat donat de baixa amb anterioritat per haver trobat deficiències importants, continuaven elaborant el formatge sense cap mena de registre sanitari. S’ha procedit a retirar tot el producte del mercat i obrir l’alerta alimentària corresponent.

Les autoritats sanitàries demanen que si algú té un formatge d’aquests a casa, s’abstinguin de consumir-lo i el retornin a la botiga on el van comprar o simplement que el llencin a les escombraries.

Tags: alerta alimentària, formatge

Notícies semblants: