Els socis del Barça es podran endur el seu seient a casa.


No us espanteu, no es tracta que quan s’acabi el partit desapareixen tots els seients del Camp Nou. La idea que ha tingut el President Josep Maria Bartomeu és per quan es facin les obres de remodelació de l’Estadi.

Durant les obres de creació de l’Espai Barça, s’hauran de canviar els seients per poder fer les noves estructures i el club donarà la possibilitat als abonats d’emportar-se’l a casa a un preu simbòlic, perquè tinguin el record de moltes tardes i nits tant de patiment com de glòria.

El Periódico, mitjà que ha difós la notícia, també ha consultat a algun dels socis i aquests s’han mostrat a favor d’aquesta iniciativa.

Al mateix temps informen que l’estadi Johan Cruyff de la Ciutat Esportiva ja està a la fase final de les obres i molt aviat podrà obrir les seves portes, substituint al Mini Estadi.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més ESPORTS

No et perdis