Decretat el confinament domiciliari de Lleida i set municipis més del Segrià


El govern de la Generalitat, davant l’augment de casos positius de Coronavirus, ha decidit decretar el confinament domiciliari a partir d’aquesta mitja nit de Lleida capital, Alcarràs, Soses, Seròs, Aitona, La Granja d’Escarp, Massalcoreig i Torres de Segre. La mesura també afectarà les entitats municipals de Sucs i Raimats.

Els Consellers d’Interior i Sanitat, Miquel Buch i Alba Verges han fet publica la notícia a través d’una roda de premsa celebrada aquesta tarda. Durant els pròxims 15 dies, els ciutadans residents en les poblacions afectades, tan sols podran entrar i sortir de la zona per la realització d’activitats essencials.

Es podrà sortir de casa per treballar, sempre que no es pugui fer telemàticament, per fer trobades i activitats de lleure i esportives sempre que es facin amb les persones amb qui es conviu i naturalment per desenvolupar les activitats imprescindibles, com anar a comprar o acudir a centres sanitaris.

Es tancaran locals culturals, esportius, piscines, gimnasos, parcs infantils i establiments d’oci nocturn. Bars i restaurants tan sols obriran per les entregues a domicili o recollides amb cita prèvia i queden prohibides les reunions de més de 10 persones.

Autovies i autopistes romandran obertes sempre que s’utilitzin només de pas, amb origen i destinació fora de la comarca del Segrià. Recordeu que la mascareta és obligatòria a tota Catalunya.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
3
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.