La pandèmia continua fent estralls en la restauració de Barcelona. Tanquen quatre restaurants més.

Ahir us comentàvem que tancava el quasi centenari Restaurant Agut del carrer Gignàs i avui ens assabentem que quatre restaurants més de la ciutat de Barcelona han de tancar definitivament per culpa de la situació creada per la pandèmia de la Covid-19, són els restaurants d’Albert Adrià, germà de Ferran Adrià i dels germans Iglesias.

L’empresa El Barri, propietària dels restaurants Tickets de l’avinguda del Paral·lel, Pakta del carrer Lleida, Enigma del carrer Sepúlveda i Hoja Santa de l’avinguda Mistral, es troba en situació de concurs de creditors i es veuen obligats a tancar. Tots quatre tenen una estrella Michelin i eren restaurants d’alt prestigi tant en la ciutadania de Barcelona com del turisme que arribava a la ciutat. A part dels quatre restaurants també tanca La Bodega 1900, del carrer Tamarit, propietat de la mateixa empresa.

La pandèmia està passant factura a tot el món de la restauració i en especial a aquests grans restaurants, estar tot un any tancats, la limitació d’aforament o obrir només al migdia no tots ho poden aguantar-ho. Barcelona s’està quedant sense establiments tan emblemàtics com el Senyor Parellada del carrer de l’Argenteria, que després de 38 anys el seu propietari torna a la Fonda Europa de Granollers, Cal Pinxo de la Barceloneta o Can Soteras de la Diagonal – Passeig de Sant Joan, on cada any se celebrava la Festa del Caragol.

L’empresa El Barri no descarta que quan arribi l’esperada normalitat, reprendre la seva activitat. Esperem que sigui així i un cop desaparegut el maleït Coronavirus puguem tornar a gaudir de tots aquests locals.

Tags: Barcelona, Restaurants

Notícies semblants: