Ingredients:
- Dos peus de porc tallats per la meitat
- 75 grams de mantega
- Una ceba
- Una pastanaga
- 4 grans d’all
- Una fulla de llorer
- Pebre en gra
- Pa ratllat amb all i julivert
- Sal.
Preparació:
En una olla amb abundant aigua posem els peus de porc, la ceba, la pastanaga, els alls, el llorer, unes quantes boletes de pebre en gra i una mica de sal.
Quan comenci a bullir anirem traient l’escuma que vagi fent l’aigua i deixarem coure unes dues hores, fins que els peus estiguin tous. Si ho fem amb una olla pressió, amb una mitja hora tindrem prou.
Un cop fets, traurem els peus i els deixarem refredar una mica. A continuació desfem la mantega en el microones fins que ens quedi líquida, untem els peus amb ella i després els passem pel pa ratllat, que quedin ben arrebossats.
Els posem en una safata de forn i els ruixem amb una mica de mantega líquida. Els gratinem al forn fins que facin una crosta cruixent i daurada. Els podem acompanyar, de patates fregides, enciam o escalivada com hem fet nosaltres.
Si voleu fer l’escalivada, aquí teniu la recepta.