Recepta de Cuina, Com es fa – Canelons de Carxofes


38
15.9k shares, 38 points

Ingredients:

  • Una ceba gran.
  • 6 cors de carxofes.
  • 4 cullerades de nata per cuinar.
  • 50 grams de farina.
  • 50 grams de mantega.
  • 100 grams de parmesà ratllat.
  • 50 grams de pernil ibéric a taquets.
  • 20 plaques de canelons.
  • Un got de vi blanc.
  • Un pot de tomàquet fregit petit.
  • Sal i oli d’oliva.

Preparació:

Picar la ceba ben fina i posar-la en una cassola amb els cors de les carxofes ja nets i tallats en juliana. Deixar-ho sofregir a foc lent uns 10 minuts i afegir el vi, deixar que reduexi.

En un altre cassola posar la mantega, quan estigui desfeta, afegir la farina i abocar aigua calenta remenant continuament. Afegir la sal i si voleu un polsim de nou moscada.

Retirar la cassola del foc i afegir quatre cullerades de nata líquida i quatre de formatge parmesà ratllat, la ceba i les carxofes i els trossets de pernil ben petits. Rectificar de sal i deixar refredar.

En un olla posar aigua amb sal i una cullerada de mantega. Quan bulli afegir les plaques de canelons i deixar fer 15 minuts.

Un cop cuites, posar-les en aigua freda per refredar-les. Un cop fredes i escorregudes, omplir els canelons amb la massa que hem preparat.

Posar-los en una plata untada amb mantega i pel damunt una mica de salsa de tomàquet i una pluja de parmesà ratllat.

Gratinar al forn preescalfat.


T'agrada? Compartiex-ho!

38
15.9k shares, 38 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
92
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
4
Em diverteix
M'agrada M'agrada
25
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
9
M'interesa
Em fascina Em fascina
13
Em fascina

2 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada