Recepta de Cuina, Com es fa – Trufes Gelades


1
377 shares, 1 point

Ingredients:

  • Una tauleta de xocolata fondant 80% de cacau
  • 200 grams de nata per muntar
  • 50 grams de mantega
  • 5 cullerades de sucre glaç
  • Fideus de xocolata o de caramel per la cobertura

Preparació:

Fondre la xocolata amb la mantega i el sucre al bany maria i deixar refredar.

Muntar la nata: Posar el bol i la nata uns 5 minuts abans al congelador perquè estigui ben fred.

Barrejar la nata amb la xocolata fins que tot tingui el color xocolata i deixar-ho en el congelador mitja hora fins que quedi una massa dura.

Formar boles, arrebossar-les amb els fideus de xocolata o caramel i deixar-les a la nevera fins al moment de menjar.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

1
377 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada