Recepta de Cuina, Com es fa – Pizza Catalana


Ingredients:

  • Una base de pizza
  • Una botifarra crua
  • Mitja botifarra negra
  • Una botifarra de perol
  • Tomàquet fregit
  • Orenga
  • Oli d’oliva verge extra
  • Quatre ous de guatlla
  • 80 grams de mozzarella ratllada

Preparació:

Estendre la base de la pizza i cobrir-la amb el tomàquet fregit i espolsa una mica d’orenga pel damunt

Desfer la botifarra blanca i la negra i escampar-les per sobre la base. Reservar algun tros per decorar pel damunt

Tallar la botifarra de perol en trossets petits i afegir-los

Cobrir-la de mozzarella i escampar una mica d’orenga

Posar unes rodanxes i els quatre ous de guatlla

Tirar una mica d’oli pel damunt i ficar al forn, prèviament escalfat a 200 graus, entre 8 a 10 minuts.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
6
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
13
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

Comentaris 1

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis