Recepta de Cuina, Com es fa – Salmorejo amb cruixent de pernil ibèric


1
646 shares, 1 point

Ingredients:

  • Un quilo de tomàquets madurs
  • 200 grams de pa del dia anterior
  • 100 grams d’oli d’oliva verge extra
  • Un gra d’all
  • Un ou dur
  • 50 grams de pernil ibèric
  • Sal

Preparació:

Tallar els tomàquets a daus i posar-los junt amb l’all i una mica de sal, en una batedora (no cal pelar els tomàquets, ja que un cop triturats els passarem per un col·lador).

Passar el tomàquet per un col·lador xinès i afegir el pa a trossets. Deixar remullar uns deu minuts.

Tornar a batre, afegint l’oli, rectificar de sal, treure’l i deixar-lo refredar a la nevera una hora com a mínim.

Posar tres talls de pernil ibèric entre dues làmines de paper de forn. Amb el forn preescalfat a 200 graus, ficar-ho fins que quedi cruixent.

Servir en un bol amb el pernil i l’ou dur tallat a trossets petits.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
646 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
11
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada