CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Salmorejo amb cruixent de pernil ibèric

Ingredients:

  • Un quilo de tomàquets madurs
  • 200 grams de pa del dia anterior
  • 100 grams d’oli d’oliva verge extra
  • Un gra d’all
  • Un ou dur
  • 50 grams de pernil ibèric
  • Sal

Preparació:

Tallar els tomàquets a daus i posar-los junt amb l’all i una mica de sal, en una batedora (no cal pelar els tomàquets, ja que un cop triturats els passarem per un col·lador).

Passar el tomàquet per un col·lador xinès i afegir el pa a trossets. Deixar remullar uns deu minuts.

Tornar a batre, afegint l’oli, rectificar de sal, treure’l i deixar-lo refredar a la nevera una hora com a mínim.

Posar tres talls de pernil ibèric entre dues làmines de paper de forn. Amb el forn preescalfat a 200 graus, ficar-ho fins que quedi cruixent.

Servir en un bol amb el pernil i l’ou dur tallat a trossets petits.

Notícies semblants: