Recepta de Cuina, Com es fa – Sopa de remolatxa amb mozzarella


1
188 shares, 1 point

Ingredients:

  • 1/2 kg de tomàquets pera.
  • 250 grs. de remolatxa cuita.
  • Boletes petites de mozzarella.
  • Un gra d’all.
  • Una cullerada de cafè de vinagre.
  • Un got d’aigua.
  • Cibulet.
  • Sal, pebre blanca i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentar i tallar els tomàquets i posar-los en una batedora.

Tallem la remolatxa i l’afegim al got de la batedora junt amb el suc de coure la remolatxa.

Afegir una bola gran de mozzarella i el sèrum de conservació.

Posar el vinagre, el gra d’all picat, una mica d’oli, salpebrar i batre, no ha de quedar una crema, ha de quedar amb una consistència més lleugera.

Provar-la i rectificar de sal, pebre i vinagre.

La posem en un bol o plat afegim unes quantes boles petites de mozzarella i la decorem amb cibulet o altres herbes aromàtiques i uns trossets de mozzarella petits.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
188 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada