Recepta de Cuina, Com es fa – Menjar Blanc de Reus


Ingredients:

  • 1/2 litre de llet, la que vulgueu: normal, d’ametlles, de soja, etc.
  • De 80 a 100 grams de sucre.
  • Un sobre de menjar blanc de Reus.

Preparació:

En un got dissoldre un sobre de menjar blanc de Reus i 50 ml. de llet a temperatura ambient.

En un pot, escalfar la resta de la llet, 450 ml. i el sucre.

Quan comenci el bull, afegir la barreja del got i sense deixar de remenar, bullir durant un minut perquè vagi espessint.

Col·locar en terrines o flameres. Es pot menjar fred o calent.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
549 shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
6
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 1

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis