Recepta de Cuina, Com es fa – Menjar Blanc de Reus


Ingredients:

  • 1/2 litre de llet, la que vulgueu: normal, d’ametlles, de soja, etc.
  • De 80 a 100 grams de sucre.
  • Un sobre de menjar blanc de Reus.

Preparació:

En un got dissoldre un sobre de menjar blanc de Reus i 50 ml. de llet a temperatura ambient.

En un pot, escalfar la resta de la llet, 450 ml. i el sucre.

Quan comenci el bull, afegir la barreja del got i sense deixar de remenar, bullir durant un minut perquè vagi espessint.

Col·locar en terrines o flameres. Es pot menjar fred o calent.


T'agrada? Compartiex-ho!

310
1
310 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Hehe Hehe
0
Hehe
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
T'estimo T'estimo
1
T'estimo
trist trist
1
trist
WIN WIN
0
WIN
Oh! Oh!
0
Oh!

Comentaris 1

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Recepta de Cuina, Com es fa – Menjar Blanc de Reus