CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Pastís de llima – llimona

Ingredients:

  • 200 grams de galetes Maria
  • 60 gams de mantega
  • 4 llimones
  • 2 llimes
  • 150 grams de sucre
  • 6 fulls de gelatina
  • 400 ml de nata
  • 1/2 sobre de gelatina de llimona

Preparació:

Triturar les galetes fins quedin ben picades i barrejar-les amb la mantega, això serà la base del pastís.

Posar-les en el fons del motlle, prement bé amb una cullera, perquè quedi una base compacta. Ficar-ho a la nevera, mentre preparem la resta dels ingredients.

Hidratar els fulls de gelatina amb aigua freda.

Esprémer les llimes i llimones i escalfar el suc amb el sucre. Quan arrenqui el bull, retirar del foc i afegir la gelatina ben escorreguda. Deixar-ho refredar a temperatura ambient.

Muntar la nata, afegir el suc un cop fred i barrejar-ho amb moviments envoltants perquè la nata no
s’abaixi.

Abocar-ho en el motlle, sobre la galeta i deixar-ho quallar un mínim de 8 hores a la nevera.

Desfer la gelatina de llimona en 125 ml. d’aigua calenta. Un cop dissolta, afegir 125 ml d’aigua freda i deixar que es refredi del tot, a temperatura ambient i abocar-la sobre la mousse de llima – llimona.

Tornar a posar-lo a la nevera un mínim de 4 hores, perquè qualli la gelatina.

Notícies semblants: