Ingredients:
- 260 grams de farina
- 150 grams de mantega
- 100 grams de sucre morè
- 5 grams de bicarbonat
- Una culleradeta de canyella
- Una culleradeta de gingebre en pols
- Un ou
- Sal
Preparació:
En un bol, barregem la farina, el sucre, el bicarbonat, la canyella i el gingebre. Afegim l’ou batut, la mantega a punt de pomada i ho barregem tot bé fins a tenir una massa homogènia.
Pastem amb les mans, fem una bola, ho cobrim amb paper film i ho deixem reposar una hora a la nevera.
Posem una mica de farina al marbre de la cuina i estenem la massa fins que ens quedi un gruix de mig centímetre. Tallem la massa amb motlles i l’anem posant en una safata de forn folrada amb paper sulfurat.
Les introduïm al forn, preescalfat a 180 graus, uns 15-20 minuts, fins que estiguin daurades. Les retirem i deixem refredar abans de menjar.
Un cop fredes, les podem decorar amb xocolata.