Recepta de Cuina, Com es fa – Cataplana de bacallà i llagostins


Ingredients:

  • 3/4 de quilo de morro de bacallà al punt de sal
  • 250 grams de llagostins
  • Una ceba
  • 2 grans d’all
  • Dos tomàquets madurs
  • Un pebrot vermell
  • Dues nyores
  • Un got de vi blanc
  • Dues fulles de llorer
  • Una cullerada de pebre vermell dolç
  • Una cullerada de farina
  • Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Posem les nyores en remull dues hores abans i pelem els llagostins.

En una cassola amb una mica d’oli fem un sofregit amb la ceba, els alls i el pebrot, tot tallat ben petit. Quan estigui enrossit afegim els tomàquets ratllats i deixem a foc lent uns deu minuts.

Salpebrem, afegim la carn de les nyores, el pebre vermell i una cullerada de farina, remenem i posem el got de vi i deixem que redueixi.

Posem un got d’aigua i quan comenci a bullir, reduïm el foc i incorporem el bacallà a trossos i el llorer. Ho deixem coure uns deu minuts. Tres minuts abans de tancar el foc, afegim els llagostins.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
8
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
7
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
3
M'interesa
Em fascina Em fascina
3
Em fascina

Comentaris 2

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Us felicito per la vostra iniciativa culinària, m’agrada molt però, m’agradaria que féssiu constar la quantitat de racions en cada recepta. Gràcies

Més CUINA

No et perdis