Ingredients:
- 6 ous
- 3 croissants
- 50 ml. de nata per muntar
- 80 grams de pernil dolç
- 80 grams de formatge per fondre
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Desfer els croissants en trossets petits. Batre els ous amb la nata, salpebrar, afegir els croissants desfets, remenar perquè s’integrin tots els ingredients i deixar reposar de dos a tres minuts.
Posar un rajolí d’oli en una paella antiadherent i quan sigui calent abocar la meitat de la pasta de truita, deixar que qualli una mica i posar una capa de pernil dolç a trossets, un altre de formatge i abocar l’altra meitat de pasta de truita.
A partir d’aquí fem el mateix que si fos una truita de patates, deixar quallar i donar-li la volta perquè es faci per les dues bandes.
Es pot farcir amb altres ingredients, com pernil ibèric, sobrassada, etc. El que preferiu.