Recepta de Cuina, Com es fa – Truita de Croissants


2
680 shares, 2 points

Ingredients:

  • 6 ous
  • 3 croissants
  • 50 ml. de nata per muntar
  • 80 grams de pernil dolç
  • 80 grams de formatge per fondre
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Desfer els croissants en trossets petits. Batre els ous amb la nata, salpebrar, afegir els croissants desfets, remenar perquè s’integrin tots els ingredients i deixar reposar de dos a tres minuts.

Posar un rajolí d’oli en una paella antiadherent i quan sigui calent abocar la meitat de la pasta de truita, deixar que qualli una mica i posar una capa de pernil dolç a trossets, un altre de formatge i abocar l’altra meitat de pasta de truita.

A partir d’aquí fem el mateix que si fos una truita de patates, deixar quallar i donar-li la volta perquè es faci per les dues bandes.

Es pot farcir amb altres ingredients, com pernil ibèric, sobrassada, etc. El que preferiu.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
680 shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
15
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
6
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
4
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada