Recepta de Cuina, Com es fa – Truita de Croissants


Ingredients:

  • 6 ous
  • 3 croissants
  • 50 ml. de nata per muntar
  • 80 grams de pernil dolç
  • 80 grams de formatge per fondre
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Desfer els croissants en trossets petits. Batre els ous amb la nata, salpebrar, afegir els croissants desfets, remenar perquè s’integrin tots els ingredients i deixar reposar de dos a tres minuts.

Posar un rajolí d’oli en una paella antiadherent i quan sigui calent abocar la meitat de la pasta de truita, deixar que qualli una mica i posar una capa de pernil dolç a trossets, un altre de formatge i abocar l’altra meitat de pasta de truita.

A partir d’aquí fem el mateix que si fos una truita de patates, deixar quallar i donar-li la volta perquè es faci per les dues bandes.

Es pot farcir amb altres ingredients, com pernil ibèric, sobrassada, etc. El que preferiu.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
15
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
6
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
4
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis