Recepta de Cuina, Com es fa – Melmelada de Gerds


1
91 shares, 1 point

Ingredients:

  • 650 grams de gerds (65% de fruita)
  • 350 grams de sucre (35% de sucre)
  • Una llimona
  • Pots per guardar la melmelada

Preparació:

Rentar els gerds i treure’ls la tija verda. Posar-los en un bol, afegir el sucre, tapar-los amb paper film i deixar-los a la nevera fins que hagin deixat anar tot el suc, aproximadament una hora.

Barrejar-los, tornar a tapar amb el plàstic i deixar-los a la nevera 24 hores més.

Passades les 24 hores, posem els gerds amb el suc que han tret en una cassola i afegim el suc d’una llimona. Quan arrenqui el bull, baixem el foc i deixem que redueixin uns 45 minuts.

Passar per la batedora, a velocitat lenta, perquè no quedi massa líquida. Tornar-la a posar a la cassola i fer un últim bull. Treure l’escuma que ha fet i omplir els pots (prèviament esterilitzats) amb la melmelada encara calenta.

Tapar els pots i tombar-los cap per avall perquè la calor que encara té la melmelada, faci que es tanquin al buit.

Etiquetar els pots i guardar-los en un lloc fresc, sec i allunyats de la llum. Es poden guardar fins a un any, però un cop els obrim els haurem de guardar a la nevera.

Podem substituir els gerds per qualsevol altra fruita del bosc, maduixes, aranyons, móres…. Sempre tenint en compte la proporció del 65% de fruita i 35% de sucre.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
91 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada