Recepta de Cuina, Com es fa – Rellom de porc al pebre verd


Ingredients:

  • Un rellom de porc
  • 80 grams de bolets de temporada, xampinyons o variats
  • Una ceba
  • Un gra d’all
  • Una copa de conyac
  • 50 grams de mantega
  • 200 ml de nata per cuinar
  • Dues cullerades de pebre verd en gra
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Ratllem la ceba i la posem en una paella amb una mica d’oli, afegim un gra d’all ben picat i quan la ceba estigui enrossida, incorporem una copa de conyac i flamegem.

Afegim les dues cullerades de pebre verd, la nata i els bolets a trossos petits, salem i deixem que redueixi una mica.

Mentrestant es redueix la salsa, tallem el rellom en rodanxes gruixudes, d’uns 3 centímetres aproximadament i els segellem a la planxa, que quedin daurats per fora, però sucosos per dins. Salpebrem una mica, no gaire, ja que la salsa ja té sal, emplatem i aboquem la salsa pel damunt.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

Comentaris 1

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Més CUINA

No et perdis