Ingredients:
- 300 grams de fideus del núm. 4
- 300 grams de bolets variats (poden ser frescos, congelats o deshidratats)
- Una ceba
- Dos grans d’all
- Un litre de brou de carn o pollastre
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra
- Allioli per acompanyar.
Preparació:
Primer de tot, si els bolets són deshidratats, els posem en remull una mitja hora abans; si són frescos, els hi tallem la punta de la tija i els netegem amb un drap humit; si són congelats, els podem fer directament, sense descongelar.
En una paellera posem una capa fina d’oli i fem un sofregit amb la ceba tallada ben petita i els alls ben trinxats.
Quan la ceba estigui enrossida afegim els bolets a trossets petits i deixem coure uns 10 minuts a foc lent.
Posem els fideus i deixem que es facin una mica, quan comencin a canviar de color i tornar-se més foscos, afegim el brou ben calent, remenem, salpebrem (pensem que el brou ja porta sal) i deixem coure de 7 a 10 minuts. Si voleu que quedin els fideus aixecats, deixar coure 5 minuts i els altres 5 minuts l’acabem al forn.
Servir acompanyada d’un bon allioli.