Ingredients:
- Sis pebrots del “piquillo“
- 150 grams de bacallà dessalat i esmollat
- Una ceba tendre
- Un pebrot verd no molt gran
- Un gra d’all
- Dues cullerades de nata per cuinar
- Un polsim de nou moscada
- Sal pebre negre i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
En una paella amb una mica d’oli, fem un sofregit amb la ceba, el pebrot i l’all, tot tallat ben petit. Quan la ceba estigui enrossida, afegim el bacallà, també tallat a trossos molt petits, remenem i ho deixem coure uns 3 minuts.
Afegim un polsim de nou moscada, una mica de pebre i les dues cullerades de nata. Tastar i si cal, rectificar de sal, penseu que el bacallà ja és salat. Deixem fer amb la nata dos minuts més.
Normalment els pebrots del “piquillo” tenen moltes llavors a dins, les traiem i els farcim amb el bacallà.
Servim acompanyats d’una mica d’enciam.