Recepta de Cuina, Com es fa – Pollastre amb arrebossat cruixent de quicos


Ingredients:

  • Dos pits de pollastre tallats a filets
  • 150 grams de quicos
  • Dues cullerades de pa ratllat
  • Un ou
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Posem els quicos en un morter i amb la mà de morter els aixafem fins que quedin a trossets molt petits, afegim les dues cullerades de pa ratllat i reservem.

Salpebrem els filets de pollastre, els passem per ou batut i després els arrebossem amb la barreja de quicos i pa ratllat.

Els fregim en abundant oli fins que quedin daurats pels dos costats.

Servir acompanyats d’alguna salsa com barbacoa, quètxup, allioli, etc.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis