L’USAP de Perpinyà fa una samarreta amb l’estelada


L’USAP (Unió Esportiva Arlequins de Perpinyà) un club de rugbi de la Catalunya Nord, cada any per Nadal treu una samarreta especial que els jugadors porten en l’últim partit de l’any i que passa a formar part d’una col·lecció de samarretes.

Aquest any la samarreta del Col·leccionista 2018 de l’USAP porta una senyera i a l’esquena ofereix la possibilitat d’estampar un estel en el triangle blau que hi ha al damunt, amb el que queda conformada una estelada completa.

El club s’ha inspirat en el personatge del Capità Amèrica per crear el seu propi heroi anomenat Capità USAP.

Si la voleu comprar, està disponible a la botiga del club, però afanyeu-vos, ja que és una edició limitada a 500 unitats Botiga USAP

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
15
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Més ESPORTS

No et perdis