Avui fa 50 anys de l’últim concert de The Beatles.


Tal dia com avui de l’any 1969 el grup de Liverpool va oferir el seu últim concert. El lloc escollit va ser la terrassa de l’edifici d’Apple Corps, una corporació fundada per ells mateixos per administrar els seus interessos tant personals com artístics i on tenien el seu estudi de gravació.

Conegut com el concert de la terrassa o el concert Apple, la gent s’agrupava al carrer per sentir-los, però va haver-hi algunes persones que es van queixar pel soroll i la policia es va veure obligada a suspendre el concert.

Recordem-los amb la darrera cançó que van cantar aquell dia, Get Back.

 

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
9
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Més ACTUALITAT

No et perdis