Recepta de Cuina, Com es fa – Carabassó farcit de formatge Feta


1
1 point

Ingredients:

  • 2 Carabassons grans
  • 100 grams de formatge Feta
  • Un ou
  • Una cullerada de Maizena
  • Una cullerada de llet
  • Sal, pebre negre i oli de gira-sol.

Preparació:

Rentar i tallar els carabassons a rodanxes no molt gruixudes i salpebrar-les.

Agafar dues rodanxes i posar una làmina de formatge feta al mig.

Batre un ou i afegir una cullerada de Maizena dissolta en una cullerada de llet freda.

Passar les rodanxes de carabassons amb el formatge al mig per l’ou batut i fregir-les en abundant oli ben calent, fins que estiguin daurades.

Treure-les i deixar-les escórrer en paper absorbent.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

2 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada