Recepta de cuina, Com es fa – Lluç gratinat


Ingredients:

  • Un lluç tallat a lloms
  • Farina
  • Formatge ratllat
  • Allioli
  • Patates palla per acompanyar
  • Sal, oli d’oliva verge extra

Preparació:

Salar els lloms de lluç i enfarinar-los.

En una paella amb una mica d’oli fregim el lluç, no cal fer-los molt, simplement que quedin una mica daurats per cada costat. Quan els traiem els deixem escórrer en un paper de cuina, perquè treguin tot l’oli.

Els col·loquem en una safata de forn, amb l’ajuda d’un pinzell els pintem amb allioli pel damunt, espolsem formatge ratllat per sobre i els posem a gratinar al forn, 7 o 8 minuts a 200 graus.

Servir acompanyats de patates palla.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada