Recepta de Cuina, Com es fa – Cocotxes de bacallà a l’allet


1
1 point

Ingredients:

  • 10 o 12 cocotxes de bacallà
  • Tres grans d’all
  • Un bitxo
  • Julivert
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentem les cocotxes, retallem una mica la pell que tenen als costats perquè quedin més polides i les assequem amb paper de cuina.

En una paella amb un raig d’oli posem tres o quatre grans d’all tallats a làmines fines i 1/2 bitxo també laminat.

Salpebrem les cocotxes i quan els alls amb el bitxo comencin a enrossir-se, les afegim a la paella per la part de la pell cap amunt, quan canviïn de color els hi donem la volta i deixem coure a foc lent uns 5 minuts, sacsejant la paella.

Per acabar podem espolsar una mica de julivert pel damunt.

Com les cocotxes desprenen molta gelatina ens quedarà una salsa espessa, amb el gust de l’all i el bacallà.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada