Avui 22 de març és el Dia Mundial de l’Aigua, un dels elements més necessaris per a la humanitat.


L’any 1993 va ser declarat per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 22 de març com a Dia Mundial de l’Aigua, aquest element tan preuat de la natura sense el qual no podríem sobreviure.

El tema triat per la celebració d’aquest any és “L’aigua i el canvi climàtic”. Avui és un dia per a reflexionar i conscienciar a la ciutadania de la importància que té aquest recurs natural, però limitat.

Cada any s’acostumaven a fer actes, conferències i celebracions al voltant de l’aigua, aquest any a conseqüència del Coronavirus, la majoria s’han suspès o bé es faran a través dels mitjans de comunicació o digitals.

L’Agencia Catalana de l’Aigua acostumava a promoure durant aquests dies una sèrie d’actes i activitats encaminades a conscienciar a la gent que hem de fer un consum responsable d’aquest bé tan preuat i sense el que no podríem viure. El Covid-19 ha fet suspendre tots els actes però encara podem participar en un concurs de fotografia a través d’Instagram i Facebook.

El tema de les fotografies ha de ser “Els rius i rieres de Catalunya” i pujar-les a les xarxes amb l’etiqueta: #acaworldwaterday2020.

Rebusqueu entre totes les fotografies digitals que teniu al mòbil, tauleta o ordinador i si trobeu alguna de rius i rieres de Catalunya, animeu-vos a participar, però en cap cas sortiu ara de casa per fer la fotografia, encara que tingueu el riu o la riera a la vora mateix. Recordeu que ens hem de quedar a casa. Nosaltres hem trobat una de fa un any.

Torrent de les Garrigues a Cercs

A la web de L’Agència Catalana de l’Aigua trobareu les Bases del Concurs.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.