Arriba a Catalunya una plataforma de lloguer de piscines particulars


Ara que ja ens hem acostumat a les plataformes de lloguer d’habitatges i de vehicles amb conductor, arriba al nostre país una plataforma dedicada únicament al lloguer de piscines particulars. 

En aquests dies d’onada de calor, acompanyada de la cura que hem de tenir amb la pandèmia de la Covid-19, no està gens malament llogar una piscina particular per passar una estona sense haver-hi de patí l’aglomeració de les piscines públiques o de les platges. Una piscina particular per la nostra família.

El funcionament és molt semblant al de les plataformes d’habitatges, si ets un particular que tens una casa amb piscina i la vols llogar, introdueixes la informació, com descripció, si està o no climatitzada, si té jardí, gandules, tobogan o algun altre servei i si s’ha de pagar extra per ell o no. També si disposa de lavabo, si es pot entrar amb mascota o si el propietari estarà a la casa. En definitiva tota la informació relativa a les condicions del lloguer.

I si ets un particular que vol llogar una estona de piscina, tan sols has d’entrar a la web, buscar la que t’agradi, indicar quantes persones aniran, pagar i a remullar-se.

Swimmy arriba al nostre país procedent de França, on fa dos anys que està en funcionament i ha tingut un gran èxit, més de 50.000 ofertes disponibles i 30.000 usuaris actius. De moment a Espanya no té gaires ofertes, 50 piscines i 1.000 usuaris, potser per desconeixement, esperem que aviat s’afegeixin moltes més.

La inscripció a Swimmy és gratuïta i el pagament es fa a través de la mateixa plataforma, com en el cas de les plataformes de lloguer d’habitatges.