Entrades a 1 € per veure el Palau de la Música

El pròxim 24 de novembre, el Palau de la Música i l’Orfeó Català obren les seves portes al preu d’un euro, de 10 a 15 hores.  Cinc hores per contemplar la meravella de l’arquitectura modernista del segle passat de Lluís Domènech i Montaner, però també gaudir de la seva activitat principal: El Cant Coral.

Aquest any la recaptació anirà íntegrament destinada al Projecte Social Clavé XXI que promou la inclusió social d’infants i joves.

A la visita podrem gaudir de:

La Sala de Concerts, amb el seu espectacular orgue sobre l’escenari o l’espectacle de llum natural que rep la sala i que il·lumina tots els detalls.

La Sala de Descans Lluís Millet, amb la seva balconada que ens permetrà observar el jardí de columnes del gran Lluís Domènech i Montaner.

La Sala Petit Palau, a onze metres sota terra de la Plaça del Palau, on emetran un audiovisual.

El Centre de Documentació de l’Orfeó Català on ens oferiran una visita comentada i podrem veure el fons documental del segle XII.

Pianista per un dia, convertint-nos en un intèrpret del Palau per qui vulgui tocar un piano, cedit pel Concurs Internacional de Música Maria Canals i ubicat a la Plaça del Palau. Pa

Durant el matí es promourà el Concurs Fotogràfic de la Jornada, “La millor foto”, a través de Twitter i Instagram, en què com a premi se sortejarà un dinar/sopar per a dues persones al Cafè del Palau, gentilesa de Balot Restauració. #PortesObertesPalau

Si voleu comprar la vostra entrada a 1 €, entreu a la web Palau de la Música – Portes Obertes 2019

Tags: 1 €, Entrades, Palau de la Música

Notícies semblants: