Recepta de Cuina, Com es fa – Lasanya de pernil dolç i formatge


Ingredients:

  • Un paquet de làmines de lasanya.
  • 16 trossos de pernil dolç.
  • 16 làmines de formatge cheddar.
  • Formatge ratllat per gratinar.
  • Orenga.
  • Sal i oli d’oliva.

Per la beixamel:

  • Farina
  • Llet
  • Mantega
  • Nou moscada
  • Sal

Preparació:

En un cassó amb aigua bullent, una mica d’oli i sal, feu coure les plaques de la lasanya uns 15 minuts.

Un cop fredes i escorregudes, preparar una plata de forn untada amb mantega i posar una plaça de lasanya, una de pernil un altre de lasanya i un altre de formatge, repetir així dues o tres vegades.

Per fer la beixamel, posar dues cullerades grans de mantega, quan estigui desfeta, afegir dues cullerades de farina, remenant contínuament. Anar afegint la llet a poc a poc, fins a obtenir una crema

Posar-hi sal i una mica de nou moscada.

Cobriu la lasanya amb la beixamel i escampar per damunt formatge ratllat i miquetes de mantega.

Ficar-ho al forn preescalfat per gratinar.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
5
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis