Recepta de Cuina, Com es fa – Crema Catalana


10
13.4k shares, 10 points

Ingredients:

  • 1/2 litre de llet sencera
  • 4 rovells d’ou
  • 50 grams de sucre i una mica més per cremar-la
  • 20 grams de maizena
  • Un canó de canyella
  • La pell d’una llimona i una taronja

Preparació:

Treure la pell de la llimona i de la taronja, rentar-les i afegir-les a la llet junt amb el canó de canyella.

Fer arrencar el bull de la llet i treure-la del foc.

En una cassola, barrejar els rovells d’ou amb el sucre i remenar-ho bé, després afegir la llet colada i anar remenant contínuament.

Desfer la maizena en mig got de llet freda, afegir-la a la cassola i posar-ho al foc, procurant que no arrenqui el bull i sense parar de remenar fins que la crema sigui prou espessa.

Treure-la de foc, sense parar de batre i posar-la en plats individuals o cassoletes de terrissa i deixar-ho refredar a temperatura ambient.

Un cop freda es pot ficar a la nevera.

Abans de servir-la, espolsar un grapat de sucre per damunt de cada cassoleta, de manera que quedi una capa. Passar una pala calenta pel damunt, lentament, perquè el sucre és caramel·litzi. Es pot substituir la pala per un bufador.


T'agrada? Compartiex-ho!

10
13.4k shares, 10 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
66
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
5
Em diverteix
M'agrada M'agrada
28
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
6
M'interesa
Em fascina Em fascina
4
Em fascina

6 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada