CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Pit de pollastre farcit amb espinacs i pinyons

Ingredients

  • Un pit de pollastre per persona.
  • 100 grams d’espinacs.
  • Una dent d’all.
  • Dues cullerades de crema de formatge (tipus Philadelphia).
  • Uns quants pinyons.
  • Dues patates petites per persona.
  • Carabassó i albergínia.
  • Tomàquets xerri.
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació

En una paella amb dues cullerades d’oli posar l’all trinxadet i quan estigui calent afegir els espinacs i cuinar a foc lent uns 5 minuts.

Afegir la crema de formatge, una mica de pebre, sal i els pinyons. Ha de quedar una crema d’espinacs una mica compacta.

Estirar un pit de pollastre obert en tres parts, sobretot que no es trenqui i salpebrar-ho.

Posar la crema d’espinacs i enrotllar. Perquè no s’obri clavar uns escuradents.

En una plata de forn amb una mica d’oli, posar al mig el pit de pollastre i al voltant unes mini patates obertes per la meitat i salpebrades.

Deixar coure al forn preescalfat uns 20 minuts.

Acompanyar amb albergínia i carabassó saltejat.

Tags: CARN

Notícies semblants: