Recepta de Cuina, Com es fa – Pit de pollastre farcit amb espinacs i pinyons


2
491 shares, 2 points

Ingredients

  • Un pit de pollastre per persona.
  • 100 grams d’espinacs.
  • Una dent d’all.
  • Dues cullerades de crema de formatge (tipus Philadelphia).
  • Uns quants pinyons.
  • Dues patates petites per persona.
  • Carabassó i albergínia.
  • Tomàquets xerri.
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació

En una paella amb dues cullerades d’oli posar l’all trinxadet i quan estigui calent afegir els espinacs i cuinar a foc lent uns 5 minuts.

Afegir la crema de formatge, una mica de pebre, sal i els pinyons. Ha de quedar una crema d’espinacs una mica compacta.

Estirar un pit de pollastre obert en tres parts, sobretot que no es trenqui i salpebrar-ho.

Posar la crema d’espinacs i enrotllar. Perquè no s’obri clavar uns escuradents.

En una plata de forn amb una mica d’oli, posar al mig el pit de pollastre i al voltant unes mini patates obertes per la meitat i salpebrades.

Deixar coure al forn preescalfat uns 20 minuts.

Acompanyar amb albergínia i carabassó saltejat.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
491 shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
6
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada