Recepta de Cuina, Com es fa – Calamars a la romana amb cruixent de tinta de calamar


0
367 shares

Ingredients:

  • Calamars a la romana congelats.
  • Tinta de calamar.
  • Llesques de pa de motlle.
  • Maionesa
  • Oli d’oliva.

Preparació:

Pintar les llesques de pa amb la tinta de calamar o sípia.

Posar-les en una safata al forn fins que quedin cruixents.

Fregir els calamars en abundant oli i deixar-los escórrer en paper de cuina.

Per muntar el plat posar dos calamars un damunt l’altre.

Regar amb una mica de maionesa al mig i decorar amb el pa pintat amb tinta i uns brots d’enciam.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
367 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.