Recepta de Cuina, Com es fa – Conill farcit de llamàntol, vieires i gambes


0
375 shares

Ingredients:

  • Un conill desossat
  • Un llamàntol
  • Sis gambes
  • Sis vieires petites
  • 10 pistatxos
  • Una cullerada de maizena
  • Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra

Preparació:

En una olla amb aigua bullent i sal posar el llamàntol i deixar-lo coure entre 12 i 18 minuts depenent del pes (1/2 Kg. 12′ – 1 Kg. 18′) i deixar-lo refredar

Pelar les gambes i reservar els caps

Netejar les vieires i separar el coral

En una cassola fer un fons amb els ossos del conill, els caps de les gambes i el coral de les vieires, deixant que redueixi a foc molt lent. Després passar-lo per un colador xinès i si cal espessir, afegir una cullerada de maizena

Treure les pinces i el cap del llamàntol i reservar-ho per fer el vermut

Pelar els pistatxos i posar-los en remull uns cinc minuts

Tallar el cos del llamàntol, les gambes i les vieires a trossos petits.

Estendre el conill i farcir-lo amb el marisc i els pistatxos tallats a làmines, enrotllar i lligar-ho amb fil.

Salpebrar i marcar-lo en una paella amb una mica d’oli, quan sigui daurat per tots costats, posar-ho en una safata de forn

Posar el fons reduït pel damunt i deixar coure al forn uns 10 minuts

Tallar en trossos i decorar el plat amb dues gambes i trossets de vieira pel costat.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
375 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
5
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
3
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada