Ingredients:
- 1/2 Kg. de carn de vedella picada
- Dos grans d’all
- Julivert
- Un ou
- Dues llesques de pa de motlle sense crosta
- Una ceba
- Un pebrot verd
- Un pebrot vermell
- Dos o tres tomàquets madurs
- Un got de llet
- Boletes mini de mozzarella
- Farina
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra
Preparació:
Salpebrar la carn, afegir-li un gra d’all ben picat i una mica de julivert
Posar en remull amb llet les dues llesques de pa
Afegir a la carn un ou i tornar a pastar fins que quedi compacta i a continuació posar les llesques de pa escorregudes i tornar a amassar fins que quedi tot ben compactat
Anar fent les mandonguilles i posant una boleta de mozzarella dins i enfarinar-les
Fregir les mandonguilles en oli ben calent i reservar-les en una cassola
Tallar la ceba en juliana, els pebrots a quadrats i l’all ben picat i fregir-lo, quan estigui rossejat, afegir els tomàquets ratllats i deixar coure uns 10 minuts a foc lent
Incorporar les mandonguilles i coure uns 10 minuts més a foc ben lent.